Huur wijkgebouw

Wijkvereniging Norden-Hazenbos biedt u de mogelijkheid om een ruimte te huren. Denk hierbij aan een receptie, een vergadering, verjaardag, bijeenkomst, maaltijden etc.

Het gebouw
Het wijkgebouw heeft de beschikking over een grote zaal welke ruimte biedt aan 100 zitplaatsen. En een kleine zaal voor 25  zitplaatsen. Beide ruimtes zijn voorzien van een bar met spoeldeel. De keuken beschikt over een koelkast en koffiemachine.

In verband met de ligging in een woonwijk is het helaas niet toegestaan een feest met (harde) muziek te laten plaatsvinden.

Kosten
De huurkosten zijn als volgt:

  • uurtarief: 25,- euro voor leden en 30,- voor niet-leden, met een minimum van 2 uur.
  • leden dienen minimaal een half jaar lid van de vereniging te zijn om aanspraak te maken op de korting.

Deze tariefstelling geldt voor incidenteel gebruik. Huurcontracten voor structureel gebruik, cursussen, etc. komen in onderling overleg tot stand.

Bij het huren van een ruimte in het wijkgebouw kan in overleg met de beheerder koffie en thee worden verzorgd. De rest, drankjes en hapjes is op basis van “self-support”.

Huisregels en huurcontact
Om alles in goede orde te laten verlopen zijn er een aantal huisregels opgesteld. Deze zijn ook terug te vinden in het gebouw.

Contact / reserveren
Neem gerust contact met op met de beheerder om te kijken of het gebouw voor u uitkomst biedt. U kunt contact opnemen per mail: beheerder@norden-hazenbos.nl.

Per telefoon maandag t/m vrijdag na 18:00 uur: 06-47493443

Je kunt ook contact opnemen middels onderstaand formulier:

Uw naam

Uw adres

Telefoon / Mobiel

Uw e-mail (verplicht)

Datum

IBAN bij automatische incasso

Ik ga akkoord met de voorwaarden en ondertekenen het lidmaatschap middels dit formulier