Avond voor de jeugd van 12-16

Norden-Hazenbos nodigt je uit!

Alle 12 tot en met 16 jarige jongens en meisjes uit de wijken Norden en het Hazenbos worden uitgenodigd in het wijkgebouw aan de Jan Steenstraat 18, op woensdag 13 maart om 19.00 uur.

Het bestuur van de wijkvereniging wil weten wat er leeft in de wijk en waar deze leeftijdsgroep behoefte aan heeft. Misschien kunnen we iets voor elkaar betekenen. Mis je dingen, wil je een feestje organiseren, heb je leuke ideeën of vragen deel ze met ons. Met medewerking van jongerenwerkster Kelly van Ginkel willen we zoveel mogelijk jeugd bereiken o.a. via facebook en Instagram. Kom in ieder geval op deze bijeenkomst en wie weet levert het je wat op! En neem je vrienden en vriendinnen mee!

Er is huis-aan-huis geflyerd door vrijwilligers. De ene kant van de flyer is bedoeld voor deze jeugdgroep en de andere kant van de flyer nodigt de fietsliefhebbers uit! Het bestuur wil kijken of er voldoende belangstelling bestaat voor een fietsgroep.

Kom op woensdagavond 20 maart om 20.00 uur naar het wijkgebouw aan de Jan Steenstraat te Heemse. Het bestuur vertelt graag over haar plannen en hoort graag jullie wensen en ideeën. Ook hier kan zo maar iets moois ontstaan. Dus kom en neem je buren, partner, vriend of vriendin mee.

Comments are closed.