Bezoek van B&W en plaatselijk belang

Afgelopen vrijdag 27 januari bezochten het college van Burgemeester en Wethouders, plaatselijk belang Heemse onze wijkvereniging

Op initiatief van het plaatselijk belang Heemse bezochten het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Hardenberg Heemse. Het bezoek begon met een bezoek aan wijkvereniging Norden-Hazenbos.

Het gezelschap werd ontvangen met een kop koffie en een taart gebakken in de splinternieuwe keuken van het wijkgebouw. Daarna werd een een presentatie gegeven door het bestuur. In deze presentatie werd duidelijk over het voetlicht gebracht wat de stand van zaken is van onze wijkvereniging. Het werd het bezoek snel duidelijk dat er in de afgelopen tijd hard is gewerkt om een succes te maken van de nieuwe wijkvereniging.

Dat werd zichtbaar toen werd verteld welke activiteiten er momenteel lopen en wat er was gebeurd aan werkzaamheden aan het wijkgebouw. Het bezoek was er van onder de indruk.

Na het bezoek aan het wijkgebouw bezochten ze CBS de Vlinder en het nieuwe gebouw aan de Brink in Heemse waar o.a. een aantal dokterspraktijken de verloskundigenpraktijk gehuisvest zijn.

Al met al was het bezoek van B&W en plaaselijk belang Heemse aan de lokaties in Heemse een succes.

 

 

 

Comments are closed.