Oproep: vrijwilligers voor jeugdactiviteiten

De wijkvereniging is op zoek naar vrijwilligers voor het organiseren van activiteiten voor de jeugd

In onze vereniging zijn in de afgelopen jaren diverse activiteiten opgezet. Helaas zijn er geen activiteiten meer voor de jeugd. Daar willen we heel graag weer nieuw leven in blazen. Een wijkvereniging moet iets betekenen voor alle wijkbewoners en daar hoor de jeugd zeker bij!

Om weer vorm te geven aan deze activiteiten hebben we mensen nodig die zich hier vol enthousiasme voor willen inzetten. Er zijn natuurlijk diverse activiteiten te bedenken zoals activiteiten voor de woensdagmiddag, de kinderstraat (hiervoor zijn in onze wijk twee straten aangewezen), kinderdisco, buitenspeeldag, optocht sint-Maarten, knutselclub enzovoorts. Er zijn natuurlijk nog veel meer leuke activiteiten te bedenken. We zijn heel erg benieuwd naar allerlei nieuwe idee├źn.

Als je denkt: Dat is iets voor mij! En je wil voor de jeugd in onze wijk wel iets betekenen stuur dan een e-mail naar secretaris@norden-hazenbos.nl. We hopen dat we een groepje vrijwilligers bij elkaar kunnen krijgen en zo een werkgroep kunnen samenstellen.

 

Comments are closed.