Wandelgroep en fietsgroep gaan weer starten

Nu de maatregelen weer wat versoepeld zijn gaan we weer voorzichtig beginnen met de fietsgroep en wandelgroep

De maatregelen rondom het corona-virus zijn weer wat versoepeld. Daarom willen we in ieder geval weer starten met de buiten activiteiten. Uiteraard houden we ons aan de regels van het RIVM, dat betekent in ieder geval dat als je klachten hebt je thuis moet blijven en niet deel kan nemen.

Dan volgen hier de instructies voor de wandelgroep en fietsgroep. Deze staan ook op de pagina met alle activiteiten.

Wandelgroep:

Iedere donderdagochtend wordt er door leden van de wijkvereniging Norden-Hazenbos een uur  gewandeld. U bent van harte welkom om mee te wandelen. Er zijn geen kosten aan verbonden, maar lid worden van onze wijkvereniging zou leuk zijn. ( maximaal € 10,00 per jaar

Na afloop drinken we in de buurtkamer gezellig een kopje koffie of thee.

Fietsgroep:

De wijkvereniging Norden-Hazenbos heeft een fietsgroepYes, fietsen met SES” in het leven geroepen. SES staat voor Sociaal of Samen, Educatief en Sportief.

In principe fietsen we iedere 14 dagen op de dinsdagmiddag en we vertrekken vanaf het wijkgebouw om 13.15 uur en zijn voor 17.00 uur weer terug.

In iedere fietsmiddag is een kort bezoek aan iets bijzonders opgenomen. En meestal zorgen wij voor koffie/thee onder weg. De onkosten die u moet betalen is een zo genaamde kilometer vergoeding van € 0,05 per km.

En natuurlijk is het voor de wijkvereniging heel fijn als u dan ook lid wordt à€ 10,00 per jaar.

Wij hopen 15 september weer van start te gaan. Kijk voor de fietsdata op de publicatieborden bij wijkgebouw en de Spar! Als de RODE VLAG in de vlaggenmast hangt, wordt er  niet gefietst!

Comments are closed.