ACTIVITEITEN

Fietsgroep SES

Sportief-Educatief-Sociaal

Twee keer in de maand fietsen we op de dinsdagmiddag met elkaar. Veiligheid staat voorop. Daarnaast natuurlijk gezelligheid. Deelnemers zitten in een app-groep en weten zo wanneer er gefietst gaat worden. We vertrekken om half 2 bij het wijkgebouw en zijn meestal rond half 5 terug. Er wordt in een rustig tempo gefietst, met en zonder ondersteuning.
We fietsen tussen de 20 en 30 kilometer, pauzeren met koffie/thee en koek. Vaak bezoeken we tijdens de tocht iets bijzonders, een bezienswaardigheid, iets ludieks of rusten we gewoon gezellig uit onderweg.
Voor iedere gefietste kilometer betaal je achteraf € 0,05. Hier mee kan de organisatie haar zaakjes weer regelen.

Kijk voor de fietsdata op de publicatieborden bij wijkgebouw en de Spar.  Als de RODE VLAG in de vlaggenmast hangt, wordt er NIET gefietst!

Klik op de afbeelding voor vergroting.

Buurtkamer

Elke donderdagochtend tussen 9:00 en 11:00 uur is de buurtkamer geopend in het wijkgebouw. U kunt dan onder het genot van een kopje koffie of thee gezellig bijpraten met buurtgenoten. De wandelaars van de wandelgroep sluiten aan als ze klaar zijn met de wandeling.

Kookgroep “Wat de pot schaft”

Elke eerste en derde donderdag van de maand wordt er gekookt in ons wijkgebouw. Er worden diverse heerlijke gerechten klaargemaakt voor buurtbewoners.
Wie mee wil eten, geeft zich op tijdens de openingstijden van de Buurtkamer, of via een briefje met naam en telefoonnummer in de brievenbus van het wijkgebouw. Kosten hiervoor zijn € 6,= .

Buurtkoor

Elke tweede en vierde donderdag van de maand om 19:30 uur in het wijkgebouw. Gewoon gezellig liederen zingen, zoals “Droomland”, “Land van Maas en Waal” en de Zuiderzeeballade. We kunnen heus nog versterking van zangers en muzikanten gebruiken!

Wandelgroep
Iedere donderdagochtend wordt er door leden van de wijkvereniging Norden-Hazenbos een uur gewandeld. Start om 9.00 uur bij het wijkgebouw. Er zijn geen kosten aan verbonden. Na afloop drinken we in de buurtkamer gezellig een kopje koffie of thee.

Bingoavond
Elke tweede vrijdagavond van de maand om 20.00 uur is er een gezellige bingoavond voor iedereen, in het wijkgebouw. Er zijn mooie prijzen te winnen! Voor € 5,= doe je aan alle ronden mee.
Kinderen kunnen alleen meedoen onder begeleiding van een volwassene.
In de zomermaanden juli en augustus is er geen bingoavond.

Kidsclub
Elke maand proberen we een activiteit te organiseren voor alle kinderen in de wijk van 0 tot 12 jaar. In de planning staat:

22 mei – fotospeurtocht
12 juni – Buitenspeeldag
18 september – kinderbingo
26 oktober – Halloween
27 november – Sinterklaas
6 november – Sint Maarten activiteit.

© Norden Hazenbos 2023

PRIVACYVOORWAARDEN