Activiteiten

Hieronder tref je de vaste activiteiten aan  van Wijkvereniging Norden-Hazenbos. 

Buurtkamer:

Elke donderdag ochtend tussen 9:30 en 11:30 uur is de buurtkamer geopend in het wijkgebouw. U kunt dan onder het genot van een kopje koffie of thee gezellig bijpraten met buurtgenoten. Op donderdagochtend is er dan ook het spreekuur van het team Samen Doen en sluiten de wandelaars van de wandelgroep aan als ze klaar zijn met de wandeling.

Wandelgroep:

Elke donderdagmorgen is er een groep van gemiddeld 10-15 personen die de wandelschoenen heeft aangetrokken om een gezonde start van de dag te maken. Er wordt een route uitgestippeld van ongeveer een uur. Een gezonde maar ook vooral een sociale activiteit omdat er tijdens de wandeling volop gelegenheid is om met elkaar te praten. Start om 9.00 vanaf het wijkgebouw.

Alles kitsclub

Elke eerste en derde woensdagmiddag is er de Alles Kitsclub. Leuke en gezellige activiteiten voor kinderen van de basisschool. Zoals knutselen en spelletjes doen. Op de vrije woensdagmiddag van 13:30 tot 15:00 uur. Deelname per kind is €1,-

 

Buurtkoor:
Sinds de oprichting van ons koortje (ongeveer 10 mensen) zingen we gezellig liederen als “Droomland”, “Land van Maas en Waal” en de Zuiderzeeballade. Elke keer gaat het beter en we kunnen heus nog versterking van zangers en muzikanten gebruiken!
Elke eerste donderdag van de maand om 19:30 uur in het wijkgebouw olv een dirigent.

 

Ouderensoos:

Elke derde dinsdag van de maand in het wijkgebouw. Deze start om 14:00 uur. Verschillende activiteiten zoals een bingo en soms komt er een gastspreker met een bepaald onderwerp.

Kookgroep (de Herberg) "Wat schaft de pot"

Elke derde donderdag van de maand wordt er door een groep van vaste vrijwilligers gekookt in de nieuwe keuken van ons wijkgebouw. Er worden diverse heerlijk gerechten klaargemaakt voor buurtbewoners. U moet u dan wel van tevoren opgeven via buurtkamer@norden-hazenbos.nl. Kosten hiervoor zijn €5,-. tijdens openingstijden Buurtkamer kan het ook via een briefje met naam en telefoonnummer  in de brievenbus van het  wijkgebouw.

Bingoavond

Een gezellige bingoavond voor iedereen. Op elke tweede vrijdagavond van de maand is er de bingoavond.  Vanaf 20:00 in het wijkgebouw. Er zijn mooie prijzen te winnen. Voor €5,- doe je aan alle ronden mee. Iedereen van harte welkom. Kinderen kunnen alleen mee doen onder begeleiding van een volwassene. In de zomermaanden juli en augustus is er geen bingoavond.

 

 

 

 

Hier volgt dan een weekoverzicht met de activiteiten:

Maandag
avond | Muziekgroep Quint


Dinsdag

19:00 - 22:00 | Sjoelclub

Iedere 3e dinsdag van de maand | Ouderensoos vanaf 14:00


Woensdag
elke 1e en 3e woensdag van de maand | Alles kitsclub van 13:30 tot 15.30


Donderdag
09:00 - 10:00 | Wandelclub
09:00 - 10:30 | Inloopspreekuur team Samen Doen
09:30 - 11:30 | Buurtkamer geopend

Elke 1e donderdag van de maand | Buurtkoor om 19:30 uur


Vrijdag

Elke 2e vrijdag van de maand BINGO om 20.00  uur.  Data: 10 februari, 10 maart, 14 april, 9 mei, 11 juni

Bijzondere activiteiten:

Kinderstraat:

ToonAfbeelding.ashx

 

De data van de kinderstraat worden nog bekend gemaakt. De kinderstraten in Norden-Hazenbos zijn de Jan Steenstraat en de Zonnelaan.

Nationale Buitenspeeldag

nationale_buitenspeeldag_2013

Nieuwe datum wordt nog bekend gemaakt.

 

Burendag 2018:

DE-Burendag 2012-Logo-CMYK-Versie1

Op 22 september in en om het wijkgebouw