Activiteiten

Hieronder tref je de vaste activiteiten aan  van Wijkvereniging Norden-Hazenbos. 

Buurtkamer:

Elke donderdag ochtend tussen 9:30 en 11:30 uur is de buurtkamer geopend in het wijkgebouw. U kunt dan onder het genot van een kopje koffie of thee gezellig bijpraten met buurtgenoten. Op donderdagochtend is er dan ook het spreekuur van het team Samen Doen en sluiten de wandelaars van de wandelgroep aan als ze klaar zijn met de wandeling.

Wandelgroep:

Iedere donderdagochtend wordt er door leden van de wijkvereniging Norden-Hazenbos een uur  gewandeld. U bent van harte welkom om mee te wandelen. Er zijn geen kosten aan verbonden, maar lid worden van onze wijkvereniging zou leuk zijn. ( maximaal € 10,00 per jaar)

Na afloop drinken we in de buurtkamer gezellig een kopje koffie of thee.

Fietsen met SES

De wijkvereniging Norden-Hazenbos heeft een fietsgroep “Yes, fietsen met SES” in het leven geroepen. SES staat voor Sociaal of Samen, Educatief en Sportief.

In principe fietsen we iedere 14 dagen op de dinsdagmiddag en we vertrekken vanaf het wijkgebouw om 13.15 uur en zijn voor 17.00 uur weer terug.

In iedere fietsmiddag is een kort bezoek aan iets bijzonders opgenomen. En meestal zorgen wij voor koffie/thee onder weg. De onkosten die u moet betalen is een zo genaamde kilometer vergoeding van € 0,05 per km.

En natuurlijk is het voor de wijkvereniging heel fijn als u dan ook lid wordt à€ 10,00 per jaar.

Wij hopen 15 september weer van start te gaan. Kijk voor de fietsdata op de publicatieborden bij wijkgebouw en deSpar! Als de RODE VLAG in de vlaggenmast hangt, wordt er  niet gefietst!

Buurtkoor:

Sinds de oprichting van ons koortje (ongeveer 10 mensen) zingen we gezellig liederen als “Droomland”, “Land van Maas en Waal” en de Zuiderzeeballade. Elke keer gaat het beter en we kunnen heus nog versterking van zangers en muzikanten gebruiken!
Elke eerste donderdag van de maand om 19:30 uur in het wijkgebouw olv een dirigent.

Ouderensoos:

Elke derde dinsdag van de maand in het wijkgebouw. Deze start om 14:00 uur. Verschillende activiteiten zoals een bingo en soms komt er een gastspreker met een bepaald onderwerp.

Kookgroep (de Herberg) "Wat schaft de pot"

Elke eerste en derde donderdag van de maand wordt er door een groep van vaste vrijwilligers gekookt in de nieuwe keuken van ons wijkgebouw. Er worden diverse heerlijk gerechten klaargemaakt voor buurtbewoners. U moet u dan wel van tevoren opgeven via buurtkamer@norden-hazenbos.nl. Kosten hiervoor zijn €5,-. tijdens openingstijden Buurtkamer kan het ook via een briefje met naam en telefoonnummer  in de brievenbus van het  wijkgebouw.

Bingoavond

Een gezellige bingoavond voor iedereen. Op elke tweede vrijdagavond van de maand is er de bingoavond.  Vanaf 20:00 in het wijkgebouw. Er zijn mooie prijzen te winnen. Voor €5,- doe je aan alle ronden mee. Iedereen van harte welkom. Kinderen kunnen alleen mee doen onder begeleiding van een volwassene. In de zomermaanden juli en augustus is er geen bingoavond.

 

 

 

 

Hier volgt dan een weekoverzicht met de activiteiten:

Maandag
avond | Muziekgroep Quint


Dinsdag

19:00 - 22:00 | Sjoelclub

Iedere 3e dinsdag van de maand | Ouderensoos vanaf 14:00


Woensdag
elke 1e en 3e woensdag van de maand | Alles kitsclub van 13:30 tot 15.30


Donderdag
09:00 - 10:00 | Wandelclub
09:00 - 10:30 | Inloopspreekuur team Samen Doen
09:30 - 11:30 | Buurtkamer geopend

Elke 1e donderdag van de maand | Buurtkoor om 19:30 uur


Vrijdag

Elke 2e vrijdag van de maand BINGO om 20.00  uur.  Data: 10 februari, 10 maart, 14 april, 9 mei, 11 juni

Bijzondere activiteiten:

Kinderstraat:

ToonAfbeelding.ashx

 

Momenteel zijn we op zoek naar mensen die willen helpen met het organiseren van kinderactiviteiten. Ook voor de kinderstraat en buitenspeeldag..  De kinderstraten in Norden-Hazenbos zijn de Jan Steenstraat en de Zonnelaan. Wie helpt ons mee?

Nationale Buitenspeeldag

nationale_buitenspeeldag_2013

 

 

Burendag 2020:

DE-Burendag 2012-Logo-CMYK-Versie1

Dit jaar organiseert de wijkvereniging geen burendag. Uiteraard kan er een kleinere kring iets georganiseerd worden. Kijk op burendag.nl